Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la melmelada al foc amb l'aigua, una tira de pela de la llimona i dues cullerades de suc de llimona. Deixeu-ho fins que es fongi la melmelada. Retireu-ho del foc, incorporeu-hi el xerès i reserveu-ho.
  2. Barregeu els gerds, els nabius, dues cullerades de suc de llimona i dues de sucre. Deixeu-ho reposar.
  3. Amb unes varetes elèctriques, barregeu el mascarpone amb la resta del sucre. Incorporeu-hi la vainilla rascada i la nata líquida.
  4. En un recipient de vidre amb les parets altes, feu-hi capes alternant els elements: els melindros, la melmelada, les fruites i la crema de mascarpone. Repetiu les capes i acabeu-ho amb la crema de mascarpone. Acabeu la part superior amb les maduixes.
  5. Reserveu-ho a la nevera 4 h abans de servir-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: