Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Pelar, treure el cor i tallar les pomes a grills. Posar-les en un vol i coure-les al microones durant 5 minuts. Escórrer-les i deixar-les refredar.
  2. Amb la pasta de full, preparar l’enreixat com explico aquí. Farcir-lo amb una capa ben generosa de poma i escampar sucre al gust per sobre. Tapar-ho amb l’enreixat.
  3. Pintar tota la superfície amb l’ou batut. Coure-ho a 190 ºC uns 20 minuts, fins que sigui daurat. Treure’l del forn i pintar-lo amb l’almívar per tal que brilli.
  4. Deixar refredar i servir.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: