Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i talleu-les a làmines d'1 cm.
  2. Feu bullir aigua i sal i coeu-hi la pastanaga a foc baix, 10 min, fins que quedi tendra però cruixent. Refresqueu-la, escorreu-la i assequeu-la amb paper absorbent.
  3. Escalfeu oli en una paella i salteu la ceba, 12 min a foc mitjà, fins que comenci a daurar-se.
  4. Afegiu-hi pastanagues i la resta d'ingredients, excepte el coriandre fresc i el iogurt. Aparteu la paella del foc i deixeu-ho refredar.
  5. Rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi el coriandre fresc.
  6. Serviu-ho en bols individuals i amaniu-ho amb el iogurt i un raig d'oli.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: