Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’ou: coeu-lo a una temperatura controlada de 62,5 ºC, 45 min. Podeu coure’l al forn de vapor, amb 100% de vapor, o en un instrument adequat per a aquesta acció (Roner, Noon o similar). Traieu-lo i reserveu-lo.
  2. Per a l’emulsió: tritureu l’oli de conserva de tonyina amb l’aigua i la glicerina fins a obtenir una crema espessa, llisa i homogènia. Reserveu-la.
  3. Per a la salsa de pebrot vermell: escaliveu el pebrot vermell embolicat amb paper d’alumini, lleugerament juntat amb oli d’oliva, al forn de llenya o a la brasa, fins que quedi tendre. Deixeu que es refredi lleugerament, peleu-lo i poseu-lo en un recipient amb el suc del rostit, un rajolí d’oli d’oliva, sal i el gochujang. Tritureu-ho fins a obtenir una salsa llisa i homogènia d’un intens color ataronjat.

MUNTATGE

  1. Serviu l’ou tebi al costat de l’emulsió d’oli de tonyina en conserva i unes gotes de salsa de pebrot vermell.
  2. A la base de l’ou, podeu posar-hi una cullerada de crema de patata, perquè el plat tingui tots els elements de l’ensalada russa tradicional.

CONSELL
El gochujang és una salsa picant a base de xilis vermells en pols molt emprada en la cuina coreana.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: