Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les patates, les pastanagues, els pèsols i les mongetes dins del recipient Varoma. Tapeu-ho i reserveu-ho.
  2. Aboqueu l'aigua al vas. Situeu el recipient Varoma en la seva posició i programeu 26 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  3. Traieu el recipient Varoma i poseu les verdures al vapor dins d’una enciamera gran. Salpebreu-les al gust i deixeu-les refredar.
  4. Netegeu el vas.
  5. Escorreu la llauna de tonyina i reserveu-ne l'oli per fer la maionesa.
  6. Poseu la tonyina esmicolada a l'enciamera amb les verdures i els ous trossejats.
  7. Peseu en una gerra l'oli reservat de la llauna de tonyina i completeu-ho amb oli de gira-sol fins a obtenir 300 g. Prepareu una maionesa amb aquest oli.
  8. Aboqueu la maionesa a l’enciamera (amb les verdures ja fredes i la tonyina) i barregeu-ho.
  9. Reserveu l'ensalada russa a la nevera fins al moment de servir-la.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: