Preparació
- Renteu i peleu una taronja. Talleu la pela a bastonets fins. Espremeu la taronja i coleu-ne el suc.
- Peleu a sang la segona taronja i talleu-ne la polpa a daus.
- Peleu l’all i la ceba i piqueu-los.
- Peleu i ratlleu les pastanagues.
- Poseu dues cullerades d’oli en una paella i coeu-hi, a foc suau, la ceba i l’all, sense que agafin color. Quan estiguin cuits, incorporeu-hi la pastanaga, la taronja trossejada, la pela i el suc, i espolseu-hi el sucre i el comí. Salpebreu-ho i deixeu-ho confitar a foc suau, 20 min, remenant-ho de tant en tant, fins que quedi com una melmelada.
- Separeu les fulles del coriandre i piqueu-les una mica.
- Deixeu refredar la pastanaga cuita a la nevera.
- Poseu una part del preparat al damunt d’un full de pasta brick. Espolseu-ho amb el coriandre i plegueu la pasta en quatre per fer-ne un triangle. Repetiu l’operació amb els fulls restants.
- Poseu oli a la paella i daureu els triangles. Escorreu-los i serviu-los.