Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb un tallapasta o similar, retalleu una dotzena de discos de molla de les llesques de pa i torreu-los per donar-los una mica de consistència.
  2. Treballeu la sobrassada (si voleu, amb una mica de mantega) per donar-li una textura que permeti untar-hi el pa torrat amb més facilitat.
  3. Piqueu les tàperes ben menudes i, amb una mandolina (o un ganivet esmolat), talleu els raves a rodelles fines i regulars.
  4. Unteu els discos de pa de nous, freds, amb la sobrassada i distribuïu-hi unes quantes rodelles de rave salpebrades i unes quantes tàperes picades.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: