Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu la ceba en tires fines i ofegueu-la a foc baix en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva i sal fins que estigui daurada i caramel·litzada.
  2. Amb l'ajuda d'un pelador o mandolina, talleu unes làmines de carbassó i marqueu-les a la planxa amb un rajolí d'oli d'oliva.
  3. Per a l'entrepà, feu servir un pa de motlle integral: torreu-lo lleugerament i, quan encara estigui calent, afegiu-hi Emmentaler AOP ratllat per sobre perquè es fongui lleugerament.
  4. Ompliu-lo amb una mica de ceba caramel·litzada i les tires de carbassó a la planxa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: