Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa de pa fregit: barregeu el sucre, el llevat i la llet calenta a 30 ºC i deixeu-ho reposar 10 min.
  2. Barregeu les dues farines, la sal, els ous i la mantega fosa.
  3. Uniu les dues mescles per tenir una massa llisa i fina, i deixeu-la reposar 2 h.
  4. Estireu la massa a 1 cm de gruix, talleu-la amb un tallapasta rodó, de 10 cm de diàmetre, pintat amb oli, i al centre poseu-hi un cèrcol de 2 cm de diàmetre, per fer la forma desitjada.
  5. Deixeu reposar les peces tallades sobre una safata folrada amb paper sulfurat i tapeu-ho amb una altra safata, en un lloc càlid, a 24 ºC, 1 h.
  6. Fregiu-les en oli abundant, a 160 ºC, fins a aconseguir un color daurat.
  7. Assequeu-les sobre paper absorbent i deixeu-les refredar.
  8. Per a la maionesa: emulsioneu amb un túrmix tots els ingredients, com si fos una maionesa. Afineu-la de sal i reserveu-la en un biberó de cuina.
  9. MUNTATGE: Obriu les peces de pa fregit i repartiu-hi el salmó, les fulletes, la pastanaga, l’alvocat pelat i laminat, i el cibulet. Amaniu-ho amb mostassa i uns cordons de maionesa de remolatxa. Opcionalment, podeu afegir-hi pètals de flors.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: