Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els cogombres, però no els peleu. Talleu-los per la meitat, de llarg i a rodanxes molt fines, amb un ganivet.
  2. Col·loqueu les rodanxes de cogombre en un escorredor, afegiu-hi dos pessics de sal i barregeu-ho bé.
  3. Deixeu-les escórrer uns 30 min.
  4. Premeu-les amb paper de cuina, per absorbir-ne l’aigua restant.
  5. Col·loqueu les rodanxes en un bol (el que vulgueu presentar a taula).
  6. Peleu el nap daikon i talleu-lo a rodanxes molt fines.
  7. Col·loqueu les rodanxes de nap en un escorredor i afegiu-hi dos pessics de sal.
  8. Barregeu-ho bé i deixeu-ho escórrer 30 min, com a mínim.
  9. Premeu-les amb paper de cuina, per absorbir-ne l’aigua restant.
  10. Col·loqueu les rodanxes en un bol, ja estan a punt per menjar.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: