Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, col·loqueu una quarta part de l'oli i afegiu-hi els grans d'alls sencers, les escalunyes pelades i les branques de farigola. Una vegada que tot va daurant, afegiu-hi el vinagre i la resta de l'oli.
  2. Deixeu-ho coure fins que veieu les escalunyes i els alls cuinats.
  3. En aquest moment, afegiu-hi els fongs trossejats a quarts, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc lent durant 10 min i deixeu-ho reposar.
  4. Escorreu els ceps i  poseu-los en un altre recipient.
  5. Emulsioneu la salsa resultant i afegiu-la per sobre dels fongs.
  6. A cada ració col·loqueu un rovell d'ou, doneu-hi un cop de calor al forn i serviu-ho. Remeneu bé el rovell amb els fongs en el moment de menjar-vos-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: