Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una brasa, escaliveu els pebrots a la part amb més foc i durant menys temps, i les albergínies a la part amb menys foc i durant més temps.
  2. Emboliqueu les cebes i les patates amb paper de plata i enterreu-les a sota de les cendres.
  3. Comproveu el punt de cocció de les diferents hortalisses prement-les amb els dits.
  4. Un cop cuits els pebrots i les albergínies, poseu-los en un plat tapat perquè mantinguin la humitat i siguin més fàcils de pelar. Peleu els ingredients, poseu-los en una safata i amaniu-ho amb oli, sal i pebre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: