Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les cebes i emboliqueu-les en paper d'alumini. Renteu els pebrots i les albergínies.
  2. Disposeu totes verdures a la barbacoa (també es pot fer al forn a 200 ºC). Deixeu que es vagin fent a foc baix. Doneu-los la volta cada 10 min (jo deixo els pebrots i les albergínies 40 min, i les cebes, 1 h).
  3. Peleu les verdures quan encara estiguin calentes (aneu amb compte, no us cremeu), així us serà més fàcil fer-ho.
  4. Poseu-les en una safata tallades a tires i amaniu-les amb sal, pebre i oli.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: