Preparació
- Poseu una poma pelada i tallada a grills a coure al microones, escorreu-la i aixafeu-la amb una forquilla.
- Poseu les llesques de pa en una plata de forn i deixeu-les torrar lleugerament, fins que estiguin ben seques.
- Deixeu reduir el cassís en una cassoleta i afegiu-hi un brou fosc, fet amb carcanada d’ànec. Deixeu-ho coure 5 min a foc viu per reduir-lo.
- Salpebreu lleugerament les escalopes i coeu-les a foc viu en una paella antiadherent pels dos costats. Escorreu-les sobre un paper absorbent.
- Muntatge: disposeu una cullerada de puré de poma en una plat calent, una llesqueta de pa a sobre, una altra cullerada de poma i, finalment, una altra llesqueta de pa. Poseu-hi l’escalopa al damunt. Tasteu la salsa i lligueu-la amb una mica del greix que haurà deixat el foie. Regueu les escalopes amb una mica d’aquesta salsa i decoreu el plat amb alguns brots tendres d’espinacs.