Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla amb aigua freda poseu-hi les carns, menys les botifarres i la carn de pilota.
  2. Feu-ho bullir 1 hora i afegiu-hi els crigrons.
  3. Al cap d'una hora afegiu-hi les verdures, excepte les patates.
  4. Barregeu tots els ingredients de la pilota i treballeu-los una estona fins que quedin ben lligats.
  5. Doneu-hi una forma ovalada.
  6. Després d'una hora de cocció de l'escudella, afegiu-hi les patates, les botifarres, la pilota enfarinada i sal.
  7. Deixeu-ho coure mitja hora més i quan tot estigui cuit separeu el brou i feu-hi bullir la pasta.
  8. Serviu en un mateix plat la carn, la verdura i la pasta.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: