Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la carn en una olla coberta amb aigua freda, 1 h, a foc baix per dessagnar-la i treure’n l’escuma i totes les impureses.
  2. Afegiu-hi les verdures i feu-ho coure 3 h a foc lent.
  3. Incorporeu-hi la pilota i coeu-la 30 min a foc lent. Retireu la carn i les verdures i coleu-ho.
  4. Per a la sopa de fredolics: en un litre d’escudella, feu bullir els fredolics, 15 min.
  5. Tritureu-ho amb la batedora o la Thermomix fins que quedi una crema ben lligada i amb un color platejat. Adquirirà una textura de vellut. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  6. Hi podeu afegir trossos de la carn d’olla, tallada ben petita, per acabar el plat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: