Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu ben petita la ceba, la patata, la pastanaga i les fulles de col i poseu-les a bullir en una olla amb aigua freda.
  2. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi una bola de sagí (feta amb el sagí i la farina).
  3. Deixeu-ho bullir ben bé durant 2 h. Passat aquest temps, traieu el sagí i aboqueu-hi la pasta de lletres.
  4. Deixeu-ho bullir uns 7 o 8 min, fins que siguin cuits, tasteu-ho de sal i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: