Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les cebetes i salteu-les amb una mica d’oli. Quan comencin a daurar-se, afegiu-hi els tomàquets tallats per la meitat i remeneu-ho 2 min.
  2. Afegiu-hi els alls filetejats, ofegueu-ho durant 3 min i afegiu-hi les olives verdes.
  3. Bulliu els espaguetis en aigua amb sal abundant i una mica d’oli. Escorreu-los i barregeu-los amb el saltat. Abans d’emplatar-los, afegiu-hi la ruca.

CONSELL
Afegir ruca a un plat de pasta ens assegura més bona digestió, i més gust i textura.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: