Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Inspirada en la recepta de salsa de tomàquet amb carn de Catherine Scorsese –la mare del director de cinema Martin Scorsese–, publicada en 'Italoamericanos. El libro de cocina de la familia Scorsese' (Confluencias Editorial).

Preparació

  1. Per a la salsa: en una olla gran amb oli d'oliva, ofegueu-hi la ceba i els alls. Afegiu-hi el concentrat de tomàquet, el tomàquet triturat, les pastanagues (aportaran dolçor al tomàquet), la patata (donarà textura a la salsa), la sal, el pebre vermell, l'alfàbrega, el julivert i l'aigua. Remeneu-ho amb cura, tapeu parcialment l'olla i deixeu-ho coure 45 min.
  2. Per a les mandonguilles (12 unitats): remulleu el pa amb la llet fins que s'estovi i escorreu-lo.
  3. En un recipient, incorporeu-hi la picada de les carns, la molla de pa remullada, el parmesà, l'ou batut, la sal, el pebre vermell i la salsa de tomàquet.
  4. Pasteu-ho per integrar bé els ingredients i formeu-ne mandonguilles grans.
  5. Incorporeu les mandonguilles a la salsa de tomàquet, porteu-ho a ebullició a foc lent amb l'olla tapada parcialment, remeneu-ho de tant en tant i coeu-ho 1 h. Retireu les pastanagues, els alls i la patata (podeu triturar les verdures per obtenir-ne un puré).
  6. Per a la pasta: bulliu els espaguetis fins que quedin grenyals en abundant aigua amb sal. Escorreu-los, afegiu la pasta a la salsa, coeu-ho 2 min i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: