Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els alls, la ceba i talleu-los a làmines i a la juliana, respectivament.
  2. Ofegueu les verdures anteriors. Una vegada cuinats, incorporeu els Espagueti de Carbassó Florette, assaoneu-ho i afegiu-hi pebre vermell.
  3. A l'últim moment, afegiu-hi els llagostins pelats, ofegueu-los i retireu la paella del foc.
  4. Tritureu amb un ganivet els fruits secs i barregeu-los amb el contingut de la paella.
  5. Emplateu-ho en el recipient que més us agradi i decoreu-ho amb cibulet picat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: