Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu la pasta en una olla amb aigua abundant i un xic de sal. Deixeu-la el temps que marqui el fabricant, escorreu-la i refredeu-la (podeu guardar una part de l’aigua de cocció).
  2. En una cassola, poseu els alls, el bitxo i un xic d’oli i coeu-ho 1 min.
  3. Afegiu-hi el tomàquet madur, tallat a daus, i deixeu-lo coure 5 min.
  4. Afegiu-hi les olives, les tàperes i els filets de sardina, tallats per la meitat. Coeu-ho 1 min i afegiu-hi la pasta.
  5. Remeneu una mica la pasta i afegiu-hi el julivert picat i una mica de l’aigua de la cocció.
  6. Coeu-ho 2 min i salpebreu-ho.
  7. Serviu-ho de seguida.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: