Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient o un got de batedora, bateu l’ou amb sal, un rajolí d’oli d’oliva i un d’oli de gira-sol. Munteu una maionesa molt espessa. En aquest cas, no convé abusar de l’oli d’oliva, perquè la maionesa conservi un sabor molt suau.
  2. En un recipient, escalfeu lleugerament la llet i, un cop tèbia, bateu-la amb una batedora: obtindreu una escuma molt lleugera.
  3. Aboqueu la llet amb l’escuma sobre un parell de cullerades de maionesa i mitja cullerada de l’aigua de conservació dels espàrrecs de llauna, i bateu-ho de manera suau, però constant, fins a obtenir una salsa esponjosa.
  4. Serviu els espàrrecs amb l’escuma de maionesa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: