Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al cruixent: barregeu 100 ml d’aigua calenta i sal, afegiu-hi les escames de patata, la mantega i el formatge. Bulliu-ho i retireu-ho del foc.
  2. Afegiu les patates pelades als calçots, tots dos tallats a daus de 1/2 cm. Incorporeu-hi el pernil tallat i el tomàquet sec. Manteniu-ho tebi.
  3. Per a la vinagreta: barregeu un polsim de sal amb vinagre, mel i oli.
  4. Talleu el porro a la juliana i fregiu-lo. Retireu-lo i deixeu-lo sobre paper absorbent.
  5. Estireu el cruixent de formatge de la mida d’un filet de seitó en un paella antiadherent i quan comenci a coure poseu-hi el filet de seitó salat i net, deixeu-los 20 s i traieu-los del foc.
  6. En la base dels espàrrecs tallats pel mig col·loqueu la preparació de patata, pernil i tomàquet. Amaniu-ho amb vinagreta. Disposeu-hi a sobre els seitons amb el cruixent cara amunt, les xicoies i el porro al damunt. Amaniu-ho amb vinagreta i porradell.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: