Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els espàrrecs per la meitat, al llarg. Feu-los coure en aigua bullent durant 3-4 min.
  2. Retireu-los de l’aigua, eixugueu-los lleugerament i incorporeu-los en una paella calenta amb un rajolí d’oli d’oliva, el gra d’all picat i els pinyons (o un altre tipus de fruita seca, al gust).
  3. Salteu els espàrrecs 2 min i afegiu-hi el pernil d’ànec laminat l’instant abans de servir-ho.
  4. Ja a cada plat, afegiu-hi unes molles de formatge blau i l’ou cuit 4 min, procurant que el rovell quedi cru.

CONSELL

Podeu preparar aquest plat amb bacallà o llagostins en lloc de pernil i formatge. Proveu-ho també amb ous fregits en lloc d’ous escalfats. Marideu-lo amb un vi negre jove o bé un vi negre criança.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: