Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la tija dels espàrrecs verds i escaldeu-los en aigua bullent amb sal, fins que estiguin grenyals.
  2. Refredeu els espàrrecs en aigua amb gel i reserveu-los.
  3. Per a l’emulsió de safrà: reduïu fins a la meitat, junts, el suc de llimona, el suc de taronja i els brins de safrà.
  4. Fora del foc, afegiu-hi els rovells i bateu-ho sense parar fins a obtenir una textura cremosa, lleugerament ferma (de crema sabaiona). Rectifiqueu-ho de sal i manteniu-ho tebi.
  5. Per al cruixent de pasta brick: talleu quatre tires de pasta de 2 x 7 cm, pinteu-les amb una mica d’oli verge i escampeu-hi per sobre la fruita seca picada (avellanes, cacauets i pinyons).
  6. Doneu-li una forma ondulada posant dos tubs metàl·lics per sota de les tires de pasta brick i un tub per sobre, al mig. Enforneu-ho 4 min, a 180 ºC.
  7. Conserveu les galetes cruixents dins d’un plàstic hermètic en un lloc sec.

MUNTATGE
Feu un cercle amb l’emulsió de safrà (crema sabaiona). Poseu cinc espàrrecs verds calents superposats a cada plat, la galeta de pasta brick, les flors i unes escates de sal Maldon.

CONSELL
La pasta brick es pot trobar a qualsevol botiga de menjar oriental, però també es pot fer, amb farina, oli de gira-sol, aigua i una mica de sal.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: