Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les peres, talleu-les per la meitat i traieu-ne el cor. Daureu-les amb una mica d’oli pels 2 costats en una paella. Filetegeu-les a làmines. Reserveu-les.
  2. En una cassola reduïu el suc de llimona a una quarta part juntament amb les pells de les peres, afegiu-hi l’oli i amb aquest conjunt marineu les espatlles prèviament fregades amb all, empolsades lleugerament de pell de taronja i pebre, durant una nit.
  3. Escorreu les espatlletes de la marinada i reserveu-ne el suc. Saleu-les i enforneu-les a 220 ºC durant 20 min.
  4. Traieu-les i pinteu-les amb el suc de la marinada, i les torneu a enfornar 5 min més.
  5. Torneu-les a treure i col·loqueu-les sobre les peres filetejades; torneu-les a pintar amb la marinada i coeu-les 2 o 3 min més.
  6. Empolseu-ho de julivert picat i serviu-ho. Si voleu, ho podeu acompanyar amb amanida de fulles tendres.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: