Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu els lletons a daus petits. Poseu-los dins un recipient amb aigua freda fins que arrenqui el bull. Tot seguit, apagueu el foc i deixeu-ho refredar a dins.
  2. Escaldeu amb aigua la botifarra uns minuts i afegiu-la als lletons. Afegiu-hi les prunes i les orellanes, la sal i el pebre.
  3. Talleu la vainilla i retireu-ne les granes amb la punta del ganivet. Afegiu-la a la barreja.
  4. Farciu l’espatlla i cosiu-la. Rostiu-la al forn, amb oli, 1 h i 30 min a uns 170 ºC. Acompanyeu l’espatlla amb endívies rostides.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: