Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella ampla rostiu les espatlletes salpebrades. Col·loqueu-les en una placa de forn, ruixeu-les amb oli i poseu la cabeça d’all, la farigola i una mica d’aigua a la placa. Coeu-ho a 140 ºC i, quan s’hagi evaporat l’aigua ruixeu-ho amb el vi blanc i deixeu que s’evapori. Torneu-ho a mullar amb una mica d’aigua i apugeu el foc a 200 ºC. Si cal, torneu a mullar-ho amb aigua. Aquest procés ha de durar unes 2 h i l’espatlleta ha de quedar d’un bonic color daurat. Feu servir el suc com a salsa, traient-ne una mica de greix.
  2. Per a la fondue: en un pot poseu a escalfar la nata i la llet i aneu incorporant-hi el formatge a poc a poc.
  3. Per a les prunes amb vi: poseu tots els ingredients en una cassola i poseu-ho a bullir. Quan arrenqui el bull, aparteu-ho i deixeu-ho reposar.
  4. Muntatge: poseu mitja espatlleta per a cadascú, amb una pruna al costat. Poseu-hi la fondue mig calenta i al damunt una torrada de pa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: