Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i escaldeu els espinacs. Escorreu-los i passeu-los pel túrmix amb una mica d’oli d’oliva i sal, per obtenir una crema verda. Reserveu-ho en una mànega de plàstic.
  2. Tritureu el mató amb oli i la sal fins a obtenir una textura cremosa. Reserveu-ho en una mànega.
  3. En una paella, caramel·litzeu els pinyons amb el sucre. Deixeu-ho refredar a sobre d’un full de silicona o una safata. 

MUNTATGE
En una cullera de servir, poseu una mica de crema d’espinacs, una mica de mató, els pinyons caramel·litzats, les panses de Corint remullades, uns quants brots d’espinacs i unes gotes d’oli d’oliva verge.

CONSELL
Per sobre s’hi pot posar una juliana de bacó cruixent torrat al forn.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: