Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu la quinoa i coeu-la amb la mateixa quantitat d’aigua. Quan comenci a bullir, abaixeu el foc i deixeu-la coure fins que s’obrin els grans, 12-15 min.
  2. Talleu les cebes molt fines i poseu-les en una cassola amb una miqueta d’oli, a foc baix, remenant-les de tant en tant. Continueu la cocció fins que estiguin molt toves i caramel·litzades.
  3. En una paella, poseu les llavors de carbassa amb el xarop i remeneu-ho fins que es caramel·litzin. Retireu-les i deixeu-les refredar.
  4. Ofegueu les espirals de carbassa en una paella, amb una miqueta d’oli i sal.
  5. Emplateu un grapat de créixens, les espirals de carbassa, la quinoa, el formatge desfet amb les mans, la ceba caramel·litzada i les llavors de carbassa picadetes.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: