Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré de pebrots, escalfeu l'oli amb l'all laminat. Afegiu-hi els pebrots i deixeu-los coure durant 2 o 3 min. Tritureu-ho tot.
  2. Per a la tapenade, tritureu-ho tot menys l'oli. Aboqueu l'oli en forma de fil fins que quedi emulsionat.
  3. Per al muntatge, poseu el tomàquet ratllat com a base del plat, col·loqueu el carpaccio en forma de flor i decoreu-ho amb la resta d'ingredients.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: