Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escorreu el bacallà i assequeu-lo bé, amb paper absorbent.
  2. Esmicoleu-lo amb els dits fins que quedin trossos petits. Reserveu-los en un bol a la nevera.
  3. Talleu el pebrot, la ceba i el tomàquet a tires molt fines.
  4. Prepareu una vinagreta de dues parts d’oli per una de vinagre. Salpebreu-la.
  5. Barregeu el bacallà amb les verdures i la vinagreta. Deixeu-ho reposar a la nevera 45 min, perquè es barregin bé els sabors.
  6. Assequeu les olives negres al microones, a màxima potència, 15 min, i piqueu-les en un morter fins a aconseguir que es facin pols.
  7. Peleu els grans d’all i talleu-los a làmines.
  8. Fregiu les làmines d’all fins que quedin daurades, sense que es cremin.
  9. Serviu el bacallà calent amb la pols d’oliva i les làmines d’all per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: