Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella amb oli, salteu la ceba tallada a foc lent fins que es comenci a caramel·litzar; reserveu-la.
  2. En un recipient, barregeu l’all picat molt fi amb el iogurt i la menta o el coriandre. Reserveu-ho.
  3. Estireu les tortillas de blat de moro i disposeu-hi la carn de xai rostida, la ceba confitada, unes tires de tomàquet sec hidratat amb oli, la barreja de iogurt i un grapat d’enciams. Enrotlleu les tortillas i poseu-les al forn 3-4 min, a 200 ºC, fins que comencin a daurar-se. Serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: