Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al falàfel: poseu els cigrons en remull la nit abans, amb una culleradeta de bicarbonat.
  2. L’endemà, escorreu bé els cigrons i tritureu-los en un processador d’aliments amb la ceba, el julivert, el coriandre, la sal i el pebre negre, fins a formar una massa compacta.
  3. Feu boletes, com mandonguilles, amb la massa.
  4. Fregiu les boles de falàfel amb oli, fins que quedin ben daurades. Reserveu-les.
  5. Per a l’hummus: tritureu els cigrons amb el gra d’all pelat, la tahina i el suc de la llimona. Poseu-ho a punt de sal i tritureu-ho fins a obtenir una pasta cremosa i homogènia.
  6. Serviu el falàfel amb l’hummus i el pa de pita en un costat, tallat en triangles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: