Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’hamburguesa de falàfel: poseu els cigrons en remull la nit abans, amb una culleradeta de bicarbonat.
  2. Ratlleu la remolatxa i deixeu-la tota la nit escorrent-se a la nevera.
  3. L’endemà, escorreu bé els cigrons i tritureu-los en un processador d’aliments amb la ceba, la remolatxa, l’all, el coriandre, el julivert, el comí, el llevat, la farina de cigró, el pa ratllat, la sal i el pebre negre, fins a formar una massa compacta.
  4. Formeu boletes de massa, de la mida d’una nou, i deixeu-les reposar 30 min a la nevera.
  5. Passeu les boles de massa per pa ratllat.
  6. En una paella amb una mica d’oli, fregiu les boles de falàfel fins que quedin ben daurades. 
  7. Podeu servir el falàfel de remolatxa amb una mica d’hummus i pa carassau o similar (un pa molt fi i cruixent).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: