Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la patata amb aigua freda i sal. Escorreu-la i aixafeu-la amb la forquilla juntament amb l’oli. Rectifiqueu-ho de sal.
  2. La col, bulliu-la en aigua i sal i refredeu-la al cap de 2 min amb aigua i gel.
  3. Desfeu a foc molt suau la carn de la botifarra de perol dins d’una cassola.
  4. Muntatge: esteneu un tros de paper film i poseu-hi una fulla de col ben seca. A sobre de la col, esteneu-hi una capa de patata i, al centre, una mica de botifarra de perol. Agafeu les puntes del paper film i aneu-les tancant fent un farcellet. Escalfeu els farcellets (2 per persona) al microones, retireu-ne el paper film i poseu-los al plat. Si disposeu de tòfona, hi escau de meravella.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: