Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu el carbassó tallat a làmines i, tot seguit, refredeu-lo amb aigua freda i gel.
  2. Talleu el formatge a quadradets, emboliqueu-los amb pasta fil·lo i unteu-los de mantega. Poseu-los al forn a 180 ºC fins que la pasta sigui rossa i el formatge cremós.
  3. Muntatge: col·loqueu l'amanida de carbassó, mongeta escaldada i pernil d’ànec tallat prim, i acompanyeu-la dels farcellets de formatge i de melmelada de raïm.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: