Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella, escalfeu la mantega fins que es fongui. Afegiu-hi la ceba i els alls picats i deixeu que es coguin bé. Afegiu-hi els bolets picats i coeu-ho fins que quedi ben daurat.
  2. Afegiu-hi el julivert picat i l’orenga i remeneu-ho una mica. 
  3. Poseu-hi la farina i deixeu-la coure fins que perdi l’olor de crua. Afegiu-hi els formatges i la nata. Remeneu-ho bé, fins a formar una pasta, i feu que arrenqui el bull. 
  4. Tritureu-ho amb un processador d’aliments fins a formar una pasta fina.
  5. Reserveu el farciment per farcir pasta fresca. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: