Preparació

Traieu totes les venes i trucs del fetge d’ànec. Esmicoleu-lo en trossos i disposeu-lo en una plata de forn. Introduïu-lo al forn 1 min a 180 ºC. Agafeu un motlle rectangular prèviament recobert amb paper d'estrassa. Aneu-hi posant els trossos de fetge prèviament assaonats, premeu-los fins que ompliu tot el motlle. Llavors, introduïu-lo al forn 3 min a 180 ºC. Deixeu-lo refredar. Desemmotlleu-lo. Reserveu-lo a la nevera embolicat amb film transparent. Talleu les farinetes de fajol ben primes, fregiu-les amb oli. Empolseu-hi sucre per sobre i cremeu-lo amb el bufador. Traieu el fetge de la nevera i talleu-lo a làmines. Feu com tres entrepans per persona intercalant farineta, fetge i farineta. En un cassó barregeu el vinagre i el suc de taronja. Deixeu-ho reduir fins a punt de caramel. Llavors poseu-ho en un biberó. Muntatge: amb el caramel feu una ratlla al plat. Disposeu-hi les tres farinetes. Poseu-hi les flors, que a més de decorar, són comestibles.