Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les cloïsses: poseu aigua a bullir. Quan bulli, poseu-hi les cloïsses, 10 s, i retireu-les. Poseu-les en un recipient perquè deixin anar l’aigua i reserveu-les.
  2. En un recipient, poseu aigua tèbia amb les mongetes cuites, coleu-ho i reserveu l’aigua.
  3. Per a la salsa base: en un cassó, poseu la salsa de tomàquet amb l’aigua de les cloïsses, l’aigua de les mongetes i el julivert picat. Remeneu-ho i reserveu-ho.
  4. En una cassola, poseu oli i daureu l’all laminat, a foc suau. Afegiu-hi el pebre vermell i el vi blanc, reduïu-ho i afegiu-hi les les mongetes i la salsa base. Remeneu-ho amb cura i poseu les cloïsses sobre les fabes. Deixeu-ho 5 min a foc mitjà.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: