Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, rostiu-hi una mica la cansalada i la botifarra, i tot seguit tireu-hi els alls nets, les cebes i el tomàquet, sense deixar que es facin massa.
  2. Afegiu-hi les faves i coeu-les fins que estiguin a punt de servir, uns 25 min. Per tal d’aconseguir la millor cocció, cal tapar la cassola (preferiblement de fang) amb un plat soper ple d’aigua. De tant en tant cal remenar les faves sacsejant-les i sense tocar-les amb res. En aquesta recepta, s’hi pot afegir qualsevol mena d’herba, julivert, llorer o all tendre, però mai no hi ha de mancar la menta. La botifarra ha de ser de qualitat, gruixuda o, encara millor, l’anomenat paltruc, que té més bon gust i no es desfà.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: