Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i renteu bé els bolets i feu-ne trossos més o menys iguals. Poseu una mica d’oli en una paella i, quan sigui ben calent, afegiu-hi els bolets, assaoneu-los amb sal i poseu-hi un gra d’all trinxat molt petit, el pernil salat a daus petits i ho salteu-ho tot durant 3 min. Després, afegiu-hi les favetes escorregudes i la botifarra negra tallada a rodanxes, salteu-ho tot uns 30 s més.
  2. Col·loqueu-ho en un plat i empolseu-ho amb julivert picat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: