Preparació
- Bulliu els fesols en aigua amb sal 3 h, escorreu-los i guardeu-ne l’aigua.
- Per fer la gelatina calenta de fesols, escalfeu 1 l d’aigua i afegiu 2 g d’agar-agar. Porteu-ho a ebullició, remeneu-ho, coleu-ho i refredeu-ho en una safata de 20 x 30 cm d’alumini. Passeu els fesols per la Thermomix. En un bol barregeu els fesols triturats, els ous, la farina, el llevat i la nata
- En una paella antiadherent amb oli, feu sis medallons amb la massa de fesols. A mitja cocció poseu-hi una rodella de botifarra i gireu-los.
- Per als cruixents de formatge, poseu al foc una paella antiadherent, partiu el formatge a quarts, traieu-ne la crosta i premeu-lo sobre la paella. Feu l’escuma amb la llet i el formatge escalfant-los en un cassó, sense que bullin. Retireu-ho del foc i amb la batedora feu-ne l’escuma.
- Muntatge: en un bol poseu els daus de gelatina i a sobre els ‘blinis’ de fesol i botifarra amb una cullerada d’escuma i el cruixent al damunt.