Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu els fesols en aigua amb sal 3 h, escorreu-los i guardeu-ne l’aigua.
  2. Per fer la gelatina calenta de fesols, escalfeu 1 l d’aigua i afegiu 2 g d’agar-agar. Porteu-ho a ebullició, remeneu-ho, coleu-ho i refredeu-ho en una safata de 20 x 30 cm d’alumini. Passeu els fesols per la Thermomix. En un bol barregeu els fesols triturats, els ous, la farina, el llevat i la nata
  3. En una paella antiadherent amb oli, feu sis medallons amb la massa de fesols. A mitja cocció poseu-hi una rodella de botifarra i gireu-los.
  4. Per als cruixents de formatge, poseu al foc una paella antiadherent, partiu el formatge a quarts, traieu-ne la crosta i premeu-lo sobre la paella. Feu l’escuma amb la llet i el formatge escalfant-los en un cassó, sense que bullin. Retireu-ho del foc i amb la batedora feu-ne l’escuma.
  5. Muntatge: en un bol poseu els daus de gelatina i a sobre els ‘blinis’ de fesol i botifarra amb una cullerada d’escuma i el cruixent al damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: