Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per començar, poseu la ratafia en un cassó i deixeu-la reduir fins aconseguir una textura de caramel. 
  2. Peleu les pomes i talleu-les a talls una mica gruixuts. Poseu-les a coure amb una mica de mantega fins que siguin toves i guardeu-les. 
  3. Mentrestant, talleu el fetge gras a rodanxes gruixudes. 
  4. Quan sigui el moment de posar els plats a taula, coeu-lo en una paella sense oli. Quan les rodanxes estiguin torrades per les dues bandes, retireu-les i deixeu-les sobre un paper absorbent. 
  5. Muntatge: col·loqueu els talls de poma al plat amb el fetge a sobre, i salpebreu-lo. Finalment, tireu-hi per sobre una mica del caramel de ratafia.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: