Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carbassa a daus i fregiu-la en una cassola amb un raig oli d’oliva. Reserveu-la.
  2. Peleu i piqueu la ceba i els alls, i afegiu-los a la cassola amb una mica més d’oli d’oliva. Sofregiu-ho uns minuts i afegiu-hi el pebrot verd, rentat i tallat a dauets, i els alls, pelats i laminats. Passats uns 10 min, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Reduïu-ho 15 min i salpebreu-ho.
  3. Torneu a posar-hi la carabassa, remeneu-ho i aboqueu-hi el brou. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els fideus i coeu-los segons la informació del fabricant. Quan faltin 5 min perquè estiguin al punt, afegiu-hi els pèsols i rectifiqueu-ne el punt de sal.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: