Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Enrossiu la costella de porc, la salsitxa i el conill, tot tallat a trossos, en una cassola amb una mica d’oli.
  2. Afegiu-hi la ceba, el tomàquet i l’all i deixeu-ho sofregir. Un cop fet, poseu-hi l’aigua, els pèsols i el llorer.
  3. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els fideus, remeneu-ho i deixeu-ho coure suaument. 
  4. A mitja cocció, afegiu-hi la picada deixatada amb una mica de brou de la cocció.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: