Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Talleu el llom a tires.
  2. Demaneu a un adult que us ajudi a saltar el llom, en un wok o una paella gran, amb un raig d’oli i a foc fort. De seguida estarà cuit. Salpebreu-lo i reserveu-lo.
  3. Peleu i talleu la ceba tendra i les pastanagues a làmines tan fines com pugueu. Si cal, demaneu ajuda per fer-ho. Si teniu una mandolina, us facilitarà molt la feina.
  4. Salteu la ceba i les pastanagues al wok, uns 5 min o fins que quedin ben cuites. Poseu-hi la col tallada i coeu-ho a foc mitjà. Si cal, afegiu-hi una mica més d’oli.
  5. Finalment, poseu-hi els xampinyons tallats. Coeu-ho fins que perdin l’aigua, uns 3 min.
  6. Aegiu-hi el llom.
  7. Poseu una olla gran amb aigua i una mica de sal i, quan arrenqui el bull, submergiu-hi els fideus. Seguiu les indicacions del paquet per bullir-los, però, normalment, són 5 min.
  8. Coleu els fideus i poseu-los  al wok, amb un raig molt generós de salsa 'yakisoba'. Remeneu-los, afegiu-hi el sèsam i ja els podeu servir.

El consell

  • Si no trobem salsa yakisoba feta, podem fabricar-ne a casa. Es tracta de barrejar dues cullerades de quètxup amb dues cullerades de sucre i dues de salsa de soja.
  • En comptes de xampinyons, proveu de posar-hi xiitakes, que és el bolet típic d’aquests fideus!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: