Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 200 ºC.
  2. Talleu les figues per la meitat i poseu-les, amb el costat tallat cap amunt, en una safata per anar al forn. Ruixeu-les amb el suc de taronja i la mel.
  3. Empolseu-les amb les avellanes picades i coeu-les 6-8 min, fins que les figues estiguin toves i la fruita seca daurada.
  4. Serviu les figues amb el suc i la crema fresca o el mató.

CONSELL
Si no us agraden les postres molt dolces, no hi afegiu la mel. Podeu provar aquest mateix plat amb albercocs.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: