Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la gelea: barregeu el porto, el sucre, la mel, la canyella, la pela i el suc de les taronges, i feu que arrenqui el bull. Incorporeu-hi les panses, hidratades prèviament, i deixeu-ho coure uns minuts, fins que la gelea estigui a punt.
  2. Talleu les figues i feu capes alternantles amb el mascarpone.
  3. Cobriu-ho amb la gelea de porto.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: