Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Reduïu el pedro ximenes fins que aconseguiu un xarop.
  2. Estireu la pasta de full i talleu-la a bastonets de 20 cm de llarg per 0,5 d’ample. Empolseu-hi sucre de llustre i coeu-ho al forn molt fort (200 ºC). Ha de caramel·litzar.
  3. Peleu la llima i talleu-ne la pell, sense la part blanca, a tires molt fines. Confiteu-les amb el xarop. Després, peleu les figues, marqueu-les amb una creu i poseu-hi a dins el xarop de pedro ximenes i una nou de mantega. Deixeu-ho coure al forn, 5 min a 190 ºC.
  4. Poseu les figues al centre del plat. Recupereu el suc de cocció i banyeu-les. Poseu-hi la pasta de full i la llima.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: